• Войти
Работа в Алматы
наверх
Создать резюме
Подбор персонала

Более 150 000 компаний ждут Ваше резюме

Войти Для работодателей
Работа в Алматы
наверх
  1. Работа в Алматы
  2. ⚫ Официант ✔
  3. Вакансии в Алматы

Официант со знанием английского языка в отеле The Ritz-Carlton, Almaty( Кэпитал Тауэр Девелопмент )

30 Июня 2025

Кэпитал Тауэр Девелопмент
Кэпитал Тауэр Девелопмент

Город:

Алматы

Занятость:

Полная занятость

Опыт:

Нет опыта

Откликнуться

Компания "Кэпитал Тауэр Девелопмент"

Job description:

Serve food courses and alcoholic beverages to guests. Set tables according to type of event and service standards. Answer questions on menu selections. Communicate with the kitchen regarding menu questions, the length of wait, re-cook orders, and product availability. Communicate additional meal requirements, allergies, dietary needs, and special requests to the kitchen. Record transaction in MICROS system at time of order. Check in with guests to ensure satisfaction with each food course and/or beverages. Maintain cleanliness of work areas, china, glass, etc., throughout the day. Complete closing duties, including restocking items, turning off lights, etc. Present physical and accurate check to guest and process payment.

Special Duties:

  1. Check station assigned, prior to opening, for cleanliness on tables and chairs, proper set-up of salt and pepper, sugar, ashtrays, flowers, lamp, clean cutlery and glassware.
  2. Have necessary equipment to work with: tray, pen, bus towel, corkscrew, etc.
  3. Do all necessary opening and closing sidework, as per sidework schedule.
  4. Be aware of daily specials, soups, drinks and “86” items.
  5. Be knowledgeable of all menu items, their garnish, contents and preparation methods. Be prepared to answer any guest questions about the menu in a direct, concise way. Know the use records.
  6. Be able to handle station assigned to you. Remain on your station, unless serving a guest.
  7. Be able to operate the point of sale equipment. No voids without supervisor’s written approval.
  8. Follow procedures to take guest’s order; write legibly on check, order and pick up food as applicable.
  9. Know proper beverage, liquor and wine service.
  10. Be sure the tables are properly bussed throughout the meal. By dessert, all condiments, dirty dishes and silverware should be cleared, except sugar and appropriate silverware and beverage glasses that are not empty.
  11. When the guest leaves the dining room, bus all tables with attention to the following areas.

11.1 Table top dry and non sticky. (If tablecloth, a clean cloth replaced on the table.)

11.2 Candles burning during required hours.

11.3 Sanitation of floor area, cushions and table top. Wipe areas thoroughly. Pick up litter.

11.4 Ashtrays clear and clean, after each table service, for smoking tables.

11.5 Table accompaniments reset according to dining room procedure.

11.6 Maintain two clean side towels at all times. One should be damp for cleaning table tops and a dry side towel for wiping chairs.

  1. Proper bussing procedures:

    12.1 Full tray must not exceed height of 10 oz. glass.

    12.2 Glassware will not be stacked in glassware.

    12.3 All silverware will be placed on tray, not on dishes or on one side dish.

    12.4 All condiments are returned to their proper place in sidestands ot in the aisle.

    12.5 All soiled ashtrays will be replaced with clean ashtrays and taken to utility. Never empty ashtray at table.

    12.6 Tray must be well balanced.

    12.7 Always back through doors. Do not kick.

    12.8 Always stop when someone crosses your path. Be alert to everyone in your path.

  2. Special attention should be made to finer points of service, i.e., replacing ashtrays, water glasses filled, checking back just after serving entrée, keeping proper posture and being personable, but limiting conversation.
  3. Servers are never allowed to add tip to check without permission from management or the guest.
  4. Requests for days off must be made in writing, no less than three (3) days prior to posting day of new schedule. This carries no guarantee.
  5. Chewing gum is not permitted while on duty.
  6. Perform other duties, as management requests to service our guests.
  7. Attend all meetings.
  8. Follow waiter/waitress training manual.

Preferred qualifications:

High school diploma/G.E.D. equivalent;

No supervisory experience is required;

English language level - not lower than intermediate.

Открыть контакты работодателя

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы открыть контакты работодателя

Прикрепите резюме для отклика

Загрузите файл с резюме
до 5 Mb .doc, .docx, .pdf

Создать профессиональное резюме

ОТПРАВИТЬ РЕЗЮМЕ

Уже с нами?
Войдите, чтобы отправить резюме

Похожие вакансии

03 Июля

Официант( DOLUNAY )

Алматы

Компания "DOLUNAY" Вакансия: Официант в кафе Dolunay г. Алматы, ул. Назарбаева 57 График: 2/2, с 08:00 до 00:00 • В обычные дни...

Отправить резюме
подробнее

03 Июля

Официант( The Old Street Pub )

Алматы

Компания "The Old Street Pub" Какие у тебя будут обязанности: Обслуживание гостей в соответствии со стандартами заведения; Принятие и...

Отправить резюме
подробнее

03 Июля

Официант - раннер

Алматы

Компания "Тарым (ИП Наметов)" Обязанности: Обслуживание гостей заведения согласно стандартам сервиса Подготовка зала к работе...

Отправить резюме
подробнее

03 Июля

Официант( Лечебно-оздоровительный комплекс Алатау )

Алматы

Компания "Лечебно-оздоровительный комплекс Алатау" Обязанности: 1) консультирует гостей об особенностях блюд и напитков, оказывает помощь...

Отправить резюме
подробнее

03 Июля

Официант в сеть ресторанов abr( AB Restaurants )

Алматы

Компания "AB Restaurants" Присоединяйся к команде abr и развивайся вместе с нами до должности управляющего ресторана премиум-класса!...

Отправить резюме
подробнее
Больше похожих вакансий
Подпишитесь на похожие вакансии

Вакансия размещена в отрасли

Туризм / Гостиницы / Рестораны:
  • Официант / Бармен,
  • Бариста
к поиску вакансий
Популярные специализации
  • Другое
  • Менеджер по продажам
  • Менеджер по работе с клиентами
  • Бухгалтер
  • Главный бухгалтер
  • Администратор
Инструменты соискателя
  • Разместить резюме
  • Найти работу
  • Поиск вакансий
  • Каталог вакансий
  • Соглашение по содействию в трудоустройстве
  • Защита персональных данных
  • Архивный каталог
  • Вакансии по профессиям
  • Поиск по городам
Инструменты работодателя
  • Разместить вакансию
  • Найти сотрудника
  • Поиск резюме
  • Каталог резюме
  • Тарифы
  • Информер с вакансиями
  • Резюме по профессиям
Больше всего ищут
  • Бармен
  • Брокер
  • Водитель такси
  • Корреспондент
  • Охранник
  • Переводчик

© 2007 - 2025 «Карьерист.ру»

  • О нас
  • Обратная связь